Dhomat

Dhoma dyshe

Krevate1 Krevat Dopio
Mëngjesi i përfshirëPo
ParkingPo
Çadër në plazhin privatPo
Check Details

Dhomë për tre

Krevate1 Dopio dhe 1 Tek (ose 3 Tekë)
Mëngjesi i përfshirëPo
ParkingPo
Çadër në plazhin privatPo
Check Details

Dhomë Katërshe

Krevate4 Krevate tekë
Mëngjesi i përfshirëPo
ParkingPo
Çadër në plazhin privatPo
Check Details