Dhoma dyshe

Your Reservation
Check In
Night
Check Out
Rooms
Room 1
Adults
Children

Dhoma dyshe

1 Krevat Dopio
Po
Po
Po
Po
Po
2+

Dhoma për dy persona përfshin:

  • një krevat dopio*
  • një minibar
  • një televizor
  • një raft të madh rrobash
  • një komodinë me pasqyrë
  • një portmando për varje rrobash
  • ajër të kondicionuar
  • një ballkon me 1 tavolinë dhe 2 karrige
  • dritare me xhama dopio, perde dhe roleta

*sipas kërkesës, mund të shtojmë një krevat portativ