Çmimet

Dhoma Dyshe

€60 / Nata
 • 1 Krevat Dopio
 • Numri i Personave 2+
 • Mëngjesi i përfshirë
 • Parking Falas
 • Çadër falas në plazhin privat të hotelit
 • Minibar
 • Ajër i kondicionuar
 • Një Ballkon
 • Internet Falas

Dhoma Katërshe

€70 / Nata
 • 1 Krevat Dopio dhe 2 Tekë
 • Numri i Personave 4+
 • Mëngjesi i përfshirë
 • Parking Falas
 • Çadër falas në plazhin privat të hotelit
 • Minibar
 • Ajër i kondicionuar
 • Një Ballkon
 • Internet Falas

Dhoma Për Tre

€65 / Night
 • 1 Krevat Dopio dhe 1 Tek (Ose 3 Krevate Tekë)
 • Numri i Personave 3+
 • Mëngjesi i përfshirë
 • Parking Falas
 • Çadër falas në plazhin privat të hotelit
 • Minibar
 • Ajër i kondicionuar
 • Një Ballkon
 • Internet Falas